Få designet en webshop i WooCommerce

Verdens mest anvendte webshop system

En webshop spækket med funktioner

  •   En webhsop du ejer 100%
  •   Ingen form for abonnementer
  •   Hurtig optimereret webshop
  •   Responsivt design
  •   Nemt for dig at opdatere indhold
  •   Simpel video oplæring af WordPress
  •   Op til 20 produktkategorier
  •   Premium WordPress plugins

Kr. 8800,-

Engangsbetaling ekskl. moms. (Kan betales i rater)

Udfyld formen nu

Og få designet et gratis forside udkast, uden bindinger. Du bliver kontaktet ved nærmeste lejlighed, så vi kan sætte udkastet i gang. Eller ring til
Tlf: 42 77 87 11 og hør mere om ydelsen.

Hvad kunderne siger

Professionel Webshop

Gennem WEB4BIZZ.DK får du designet en stilren, professionel webshop i verdens mest anvendte shopping system WooCommerce, som er en udvidelse af WordPress.

Responsiv Webshop

Hos os får du altid en responsiv webshop løsning, hvilket betyder du får en mobilvenlig webshop, der er optimeret med henblik på at kunne ses ordentlig ud såvel på PC, mobil og tablet.​​

20 produktkategorier

Udover design af webshoppen hjælper vi dig med at opsætte op mod 20 produktkategorier og indsætte op til 10 produkter for dig. Derudover får du en instruktions video, der viser hvordan du gør dette selv

Referencer

Tag et smugkig ind i vores arbejde

Vi har over 8 års erfaring med at designe og opsætte hjemmesider i WordPress. Hvert eneste projekt får vores fulde indsats samt fokus. Vi stopper ikke før vi er enige om at hjemmesiden er flot og brugervenlig.

Kontakt os

Man-Fre: 09:00-17:00
Markvangen 4 8260, Viby J.

Udfyld formen nu

Og få designet et gratis forside udkast, uden bindinger. Du bliver kontaktet ved nærmeste lejlighed, så vi kan sætte udkastet igang hurtigst muligt.

Ofte stillede spørgsmål

3-4 uger. Medianen ligger på ca. 3 uger. Det er svært at give en præcis deadline, da der er mange faktorer der spiller ind for hvor hurtigt webshoppen kan være klar til levering. Kontakt os for mere info om dette.

Der er ingen bindinger eller abonnementer på webshoppen. Når beløbet er betalt og webshoppen er leveret, ejer du den 100%.

Ja vi designer gerne et logo for dig. Se menupunktet priser, for mere info.

Ja, det er muligt at få webshoppen opsat i 3 sprog, mod ekstra tillæg. Det er en process der tager en DEL længere tid, end at opsætte en hjemmeside på et enkelt sprog. For at få oversat siden til et ekstra sprog er der et tillæg på 2000 kr. oveni den normale pris, og 4000 kr. oveni i den normale pris, for to ekstra sprog.

Hvorfor WooCommerce er det rigtige valg

WooCommerce er et open source e-commerce webshop plugin lavet til WordPress. WooCommerce fylder ca. 30% af markedet, hvilket dermed gør den til det mest anvendte platform til online salg. 

Pluginnet blev hurtig udbredt efter sin udgivelse i September, 2011 på grund af sin simplicitet og brugervenlighed. Alene i Danmark er WooCommerce mere udbredt end konkurrerende e-handels systemer som f.eks. Prestashop og Magento. 

Vi sikrer dig en ny webshop der opfylder alle dine krav

Din webshop får vores fulde fokus når vi går i gang med at designe den. Vi stopper ikke før begge parter er godt tilfredse med resultatet. Hos WEB4BIZZ.DK stræber vi efter glade og tilfredse kunder. Når kunden er tilfreds, er vi tilfredse.

Du får designet og opsat en ny professionel hjemmeside der er stilren samt brugervenlig, med fokus på at give dig flere henvendelser.